thirtyeight

Uniek in NL
ThirtyEight is gespecialiseerd in marketing en branding van kapsalons.

Wij zijn het allereerste bedrijf in de cosmeticabranche dat zich volledig richt op het professioneel ontwikkelen van uw eigen haarcosmeticamerk. Zo bouwen wij aan uw salon als merk, versterken het en zetten het nóg succesvoller in uw markt.

Netwerk
Wij beschikken over een netwerk van de beste fabrikanten van haarproducten, fotografen, grafisch vormgevers, marketing bureaus, drukkerijen en internet specialisten die uw merk uniek maken.

Ervaring
Wij hebben 38 jaar ervaring in de branche en hebben bekende en internationaal succesvolle merken ontwikkeld voor de professionele markt. Wij maken alléén producten van topkwaliteit en beginnen alléén aan projecten waar we zelf in geloven! Wij beschouwen elke opdracht als een nieuwe uitdaging.

Het 6 stappen plan
ThirtyEight hanteert een proces van 6 stappen om de producten uiteindelijk bij u op de plank te krijgen. Om het 6 stappen plan nogmaals door te nemen, klikt u hier of op het ThirtyEight logo links bovenin uw scherm. Dit hele proces kost u, qua tijd, slechts een paar afspraken met de account manager van ThirtyEight.