custom branding


Wat is Custom Branding?
De letterlijke betekenis van custom brand is: 'op maat gemaakt merk'. Custom Branding is een trend in veel branches om onderscheidende kwaliteit tot uitdrukking te brengen. U heeft tenslotte jaren besteed aan de ontwikkeling van het concept en het imago van uw salon. Dan is het alleen maar logisch dat het merk dat u kiest dit krachtig ondersteunt. Met Custom Branding beschikt u over exclusieve producten, verpakkingen en marketingtools die alleen maar te vinden zijn in uw salon. Niet bij andere kappers, niet bij grossiers en ook niet in stoffige kapperswinkeltjes. U heeft de volledige controle over uw eigen merk.

Eigen beslissingen
Het geeft u bovendien de gelegenheid om uw marge volledig zelf te bepalen, afhankelijk van uw mogelijkheden en wensen, zonder voorgeschreven verkoop-prijzen. Bovendien geeft uw eigen merk u ongekende mogelijkheden ten aanzien van de 'branding' van uw salon. ThirtyEight biedt u 'state of the art' formuleringen en een productkwaliteit, beter dan die van alle bekende merken. Innovatieve verpakkingen en promotiemiddelen geven u alle support die u nodig heeft.

Geen 'Huismerk'
Verwar Custom Branding vooral niet met het begrip huismerk. Meestal denkt men hierbij aan producten van dubieuze kwaliteit in een slordig gelabelde verpakking. Of men ziet de bekende huismerken uit de grote supermarktketens voor zich, die bedoelt zijn om het gevoel van "goede kwaliteit, lage prijs" over te brengen.
Dat alles heeft niets te maken met wat wij hier voorstellen. Hier gaat het om producten met een hoge kwalitatieve uitstraling die een gevoel van luxe en exclusiviteit geven. Precies datgene wat u ook met uw salon wilt overbrengen!