kwaliteitHoge productkwaliteit
Alleen de allerbeste producten zijn goed genoeg voor ThirtyEight. Door onze jarenlange ervaring in de professionele cosmeticabranche hebben wij een "neus" gekregen voor de allerhoogste kwaliteit. Onze leveranciers zijn op dit punt uitgebreid geselecteerd en beoordeeld. ThirtyEight maakt gebruik van dezelfde producenten die bekende, exclusieve, merken produceren welke worden beschouwd als de top in onze branche.

Verpakking & Design
Producten worden door de consument in eerste instantie beoordeeld op hoe ze er uit zien. Daarom werken wij samen met de beste grafisch vormgevers. Zij ontwerpen uw unieke design. Na de keuze van uw verpakkingen, volgt op korte termijn een designvoorstel dat bij uw merk en doelgroep past. Ieder merk is uniek en krijgt dan ook een uniek verpakkingsvoorstel. 

Marketing
Een andere belangrijke stap naar succes is de marketing van uw merk. Het merk is fysiek geworden maar hoe wordt het in uw markt gezet? ThirtyEight begeleidt, wanneer gewenst, het hele marketingproces. U kunt daarbij denken aan het ontwikkelen van promotiematerialen, pr-voorstellen etc.

Gangbare prijzen
ThirtyEight heeft een uniek prijsbeleid op basis waarvan de inkoopprijzen per product vergelijkbaar zijn met die van uw huidige leverancier! Ook hanteren wij een bijzonder 'customer loyalty' programma. Wij lichten dit graag toe tijdens een persoonlijk gesprek.