thirtyeight

Uniek in NL
ThirtyEight is gespecialiseerd in marketing en branding van kapsalons.

Wij zijn het allereerste bedrijf in de cosmeticabranche dat zich volledig richt op het professioneel ontwikkelen van uw eigen haarcosmeticamerk. Zo bouwen wij aan uw salon als merk, versterken het en zetten het nóg succesvoller in uw markt.

Netwerk
Wij beschikken over een netwerk van de beste fabrikanten van haarproducten, fotografen, grafisch vormgevers, marketing bureaus, drukkerijen en internet specialisten die uw merk uniek maken.

Ervaring
Wij hebben 38 jaar ervaring in de branche en hebben bekende en internationaal succesvolle merken ontwikkeld voor de professionele markt. Wij maken alléén producten van topkwaliteit en beginnen alléén aan projecten waar we zelf in geloven! Wij beschouwen elke opdracht als een nieuwe uitdaging.

Het 6 stappen plan
ThirtyEight hanteert een proces van 6 stappen om de producten uiteindelijk bij u op de plank te krijgen. Om het 6 stappen plan nogmaals door te nemen, klikt u hier of op het ThirtyEight logo links bovenin uw scherm. Dit hele proces kost u, qua tijd, slechts een paar afspraken met de account manager van ThirtyEight.


voor wie


Uw salon als merk
De betere salons zijn vaak een bekend "merk" in hun eigen omgeving. Ze worden door hun trouwe klantenkring als zodanig ervaren. Vaak werken zij met exclusieve, minder bekende, producten. In feite heeft dit merk producten meer profijt van deze salons, dan andersom. Zij maken het product namelijk bekend bij precies de juiste doelgroep. Waarom zouden deze salons niet kiezen voor een eigen merk? Een betere reclame bestaat er toch niet?!
ThirtyEight werkt alleen voor dit type salons. Alleen dan is een eigen cosmeticamerk geloofwaardig. ThirtyEight hanteert dan ook specifieke selectie eisen.

Nu ook bereikbaar voor individuele salons
Tot nu toe was een eigen merk van topkwaliteit niet bereikbaar voor enkelvoudig gevestigde salons. De minimale afname-hoeveelheden waren simpelweg te hoog. ThirtyEight heeft een uniek systeem bedacht waardoor dit nu wel bereikbaar is! In een persoonlijk gesprek zullen wij dit systeem verder toelichten. 

Onderscheidend
De consument staat bloot aan vele verleidingen zoals een lage prijs, speciale aanbiedingen en noem maar op. Reden genoeg om je als goede salon onderscheidend te profileren. Een eigen productlijn van de allerhoogste kwaliteit is hiervoor de beste methode.

Onafhankelijk
Als uw salon in aanmerking komt, bundelen we onze kennis en expertise en ontwikkelen we samen uw merk met producten van de allerhoogste kwaliteit. U bent niet langer afhankelijk en wordt uw eigen productleverancier. U bepaalt zelf uw marketing & marge, afhankelijk van de mogelijkheden van uw salon. 


custom branding


Wat is Custom Branding?
De letterlijke betekenis van custom brand is: 'op maat gemaakt merk'. Custom Branding is een trend in veel branches om onderscheidende kwaliteit tot uitdrukking te brengen. U heeft tenslotte jaren besteed aan de ontwikkeling van het concept en het imago van uw salon. Dan is het alleen maar logisch dat het merk dat u kiest dit krachtig ondersteunt. Met Custom Branding beschikt u over exclusieve producten, verpakkingen en marketingtools die alleen maar te vinden zijn in uw salon. Niet bij andere kappers, niet bij grossiers en ook niet in stoffige kapperswinkeltjes. U heeft de volledige controle over uw eigen merk.

Eigen beslissingen
Het geeft u bovendien de gelegenheid om uw marge volledig zelf te bepalen, afhankelijk van uw mogelijkheden en wensen, zonder voorgeschreven verkoop-prijzen. Bovendien geeft uw eigen merk u ongekende mogelijkheden ten aanzien van de 'branding' van uw salon. ThirtyEight biedt u 'state of the art' formuleringen en een productkwaliteit, beter dan die van alle bekende merken. Innovatieve verpakkingen en promotiemiddelen geven u alle support die u nodig heeft.

Geen 'Huismerk'
Verwar Custom Branding vooral niet met het begrip huismerk. Meestal denkt men hierbij aan producten van dubieuze kwaliteit in een slordig gelabelde verpakking. Of men ziet de bekende huismerken uit de grote supermarktketens voor zich, die bedoelt zijn om het gevoel van "goede kwaliteit, lage prijs" over te brengen.
Dat alles heeft niets te maken met wat wij hier voorstellen. Hier gaat het om producten met een hoge kwalitatieve uitstraling die een gevoel van luxe en exclusiviteit geven. Precies datgene wat u ook met uw salon wilt overbrengen!


waarom


Ideale communicatiedrager
Bijna iedereen gebruikt iedere dag haarproducten. Haarproducten vormen daarom automatisch het ideale instrument om uw salon uit te dragen. Iedere keer als de consument een product gebruikt, wordt deze aan uw salon herinnerd. Probeer dat maar eens te bereiken met een advertentie!


Volledige controle
U krijgt zelf de touwtjes in handen in plaats van uw productleverancier. Geen prijsverhogingen, inhoudsverlagingen of assortimentsuitbreidingen als u dat niet wilt. Bovendien kan het merk waar u zo uw best voor heeft gedaan niet plotseling verkocht worden aan 'de grote jongens'. U heeft de volledige controle en ú bepaalt wat het best past bij uw salon.


Onderscheidend

Met een eigen productlijn maakt u duidelijk dat alleen het allerbeste goed genoeg is voor uw klanten. En wat te denken van de enorme marketing mogelijkheden en mond-tot-mondreclame die het gevolg zijn.


Meer verkoop

Het enthousiasme van uw medewerkers zal ongekend zijn. Verkopen wordt nu eenmaal een stuk leuker als het om je eigen producten gaat. En het effect daarvan zal merkbaar zijn in de omzet.


 

 

kwaliteitHoge productkwaliteit
Alleen de allerbeste producten zijn goed genoeg voor ThirtyEight. Door onze jarenlange ervaring in de professionele cosmeticabranche hebben wij een "neus" gekregen voor de allerhoogste kwaliteit. Onze leveranciers zijn op dit punt uitgebreid geselecteerd en beoordeeld. ThirtyEight maakt gebruik van dezelfde producenten die bekende, exclusieve, merken produceren welke worden beschouwd als de top in onze branche.

Verpakking & Design
Producten worden door de consument in eerste instantie beoordeeld op hoe ze er uit zien. Daarom werken wij samen met de beste grafisch vormgevers. Zij ontwerpen uw unieke design. Na de keuze van uw verpakkingen, volgt op korte termijn een designvoorstel dat bij uw merk en doelgroep past. Ieder merk is uniek en krijgt dan ook een uniek verpakkingsvoorstel. 

Marketing
Een andere belangrijke stap naar succes is de marketing van uw merk. Het merk is fysiek geworden maar hoe wordt het in uw markt gezet? ThirtyEight begeleidt, wanneer gewenst, het hele marketingproces. U kunt daarbij denken aan het ontwikkelen van promotiematerialen, pr-voorstellen etc.

Gangbare prijzen
ThirtyEight heeft een uniek prijsbeleid op basis waarvan de inkoopprijzen per product vergelijkbaar zijn met die van uw huidige leverancier! Ook hanteren wij een bijzonder 'customer loyalty' programma. Wij lichten dit graag toe tijdens een persoonlijk gesprek.

 


contactThirtyEight
Beestenmarkt 48
2611GC Delft
E. info@38branding.nl
T. 085-782 29 20Heeft u interesse in een eigen label of heeft u een andere vraag? Laat dan uw gegevens hier achter.
Wij zullen zsm contact met u opnemen.


Salon

Vestigingsplaats
Aanspreektitel  Dhr.  Mevr. 
Contactpersoon
Adres
Postcode - Woonplaats -
Telefoonnumer
E-mail
Opmerkingen / Vragen
 

Verzenden