voor wie


Uw salon als merk
De betere salons zijn vaak een bekend "merk" in hun eigen omgeving. Ze worden door hun trouwe klantenkring als zodanig ervaren. Vaak werken zij met exclusieve, minder bekende, producten. In feite heeft dit merk producten meer profijt van deze salons, dan andersom. Zij maken het product namelijk bekend bij precies de juiste doelgroep. Waarom zouden deze salons niet kiezen voor een eigen merk? Een betere reclame bestaat er toch niet?!
ThirtyEight werkt alleen voor dit type salons. Alleen dan is een eigen cosmeticamerk geloofwaardig. ThirtyEight hanteert dan ook specifieke selectie eisen.

Nu ook bereikbaar voor individuele salons
Tot nu toe was een eigen merk van topkwaliteit niet bereikbaar voor enkelvoudig gevestigde salons. De minimale afname-hoeveelheden waren simpelweg te hoog. ThirtyEight heeft een uniek systeem bedacht waardoor dit nu wel bereikbaar is! In een persoonlijk gesprek zullen wij dit systeem verder toelichten. 

Onderscheidend
De consument staat bloot aan vele verleidingen zoals een lage prijs, speciale aanbiedingen en noem maar op. Reden genoeg om je als goede salon onderscheidend te profileren. Een eigen productlijn van de allerhoogste kwaliteit is hiervoor de beste methode.

Onafhankelijk
Als uw salon in aanmerking komt, bundelen we onze kennis en expertise en ontwikkelen we samen uw merk met producten van de allerhoogste kwaliteit. U bent niet langer afhankelijk en wordt uw eigen productleverancier. U bepaalt zelf uw marketing & marge, afhankelijk van de mogelijkheden van uw salon.