38 - ThirtyEight :: Specialist in marketing en branding van kapsalons

waarom


Ideale communicatiedrager
Bijna iedereen gebruikt iedere dag haarproducten. Haarproducten vormen daarom automatisch het ideale instrument om uw salon uit te dragen. Iedere keer als de consument een product gebruikt, wordt deze aan uw salon herinnerd. Probeer dat maar eens te bereiken met een advertentie!


Volledige controle
U krijgt zelf de touwtjes in handen in plaats van uw productleverancier. Geen prijsverhogingen, inhoudsverlagingen of assortimentsuitbreidingen als u dat niet wilt. Bovendien kan het merk waar u zo uw best voor heeft gedaan niet plotseling verkocht worden aan 'de grote jongens'. U heeft de volledige controle en ú bepaalt wat het best past bij uw salon.


Onderscheidend

Met een eigen productlijn maakt u duidelijk dat alleen het allerbeste goed genoeg is voor uw klanten. En wat te denken van de enorme marketing mogelijkheden en mond-tot-mondreclame die het gevolg zijn.


Meer verkoop

Het enthousiasme van uw medewerkers zal ongekend zijn. Verkopen wordt nu eenmaal een stuk leuker als het om je eigen producten gaat. En het effect daarvan zal merkbaar zijn in de omzet.